A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Navegador recomanat

Us recomanem la navegació en Mozilla Firefox o Google Chrome per poder accedir a tots els continguts de la Web.

Biblioteca INS S'Agulla

 

Servei FP

ACREDITA'T

Campus s'Agulla

Accés a Moodle

Blocs d'aula de l'INS S'Agulla

Coordinació de Riscos Laborals

Actes 25è Aniversari

Espai GEP

Organització i gestió

Treballs de Recerca


Mostra de Treballs de Recerca

Orienta't

USEE

Blocs de Ciències

 

Llengües estrangeres

Centre adherit al manifest SOMESCOLA.CAT

PRESENTACIÓ DE LES PARELLES LINGÜÍSTIQUES PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 20 de novembre de 2012 23:07

Tal com hem anat fent durant els últims cursos, enguany hem organitzat les parelles lingüístiques aprofitant que el Consorci per a la Normalització Lingüística els engega també com sempre i en breu a la nostra vila.

Voluntariat per la llengua és un programa que facilita que persones que habitualment parlen català es trobin amb persones que volen practicar-lo i conversin en un ambient real i distès. D’aquesta manera, les persones que es volen llançar a parlar català agafen seguretat i les que el parlen habitualment s’acostumen a no canviar de llengua innecessàriament. En el cas del s'Agulla hem tingut més voluntaris que aprenents, ja que la nostra aula d'acollida compta amb set alumnes d'entre primer i quart d'ESO, però en canvi s'han presentat nou voluntaris, alguns d'ells de Batxillerat. Això implica que farem  cinc parelles i dos grups de tres.

Durant onze dijous, aquests alumnes quedaran amb la seva parella a l'hora del pati i conversaran del que els vingui de gust, sempre en català, i després hauran d'explicar-ho per escrit a la tutora d'aula d'acollida. Per una banda, els participants són la Laura Menjíbar, la Estelle Forleo, la Marta Ayllon, en Rafael González, en Ricardo Paredes, la Maria Mehboob i en Nawab Khan. Per l'altra, els voluntaris són l'Anna Gómez, la Marina Jaén, en Gerard García, l'Àlex Vila, en David Ballester, en Sixto Lara, la Mònica Ferré, la Shanelee Tordilla i en Pau Romero.

Durant la presentació de les parelles, alguns d'ells ja s'han començat a conèixer mentre esmorzaven pizzes de la Charo i refrescos, tot cortesia de l'AMPA del s'Agulla.

 

 

Darrera actualització de dimecres, 21 de novembre de 2012 16:56
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack