A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Navegador recomanat

Us recomanem la navegació en Mozilla Firefox o Google Chrome per poder accedir a tots els continguts de la Web.

Biblioteca INS S'Agulla

 

Servei FP

ACREDITA'T

Campus s'Agulla

Accés a Moodle

Blocs d'aula de l'INS S'Agulla

Coordinació de Riscos Laborals

Actes 25è Aniversari

Espai GEP

Organització i gestió

Treballs de Recerca


Mostra de Treballs de Recerca

Orienta't

USEE

Blocs de Ciències

 

Llengües estrangeres

Centre adherit al manifest SOMESCOLA.CAT

ESTUDIANTS I OLÍMPICS: EL TOP 20 DE CATALUNYA PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 21 de març de 2013 09:05

Oriol Frigola i Manzano (1r A btx) és el primer estudiant de l'Ins s'Agulla que ha superat la fase catalana de l'olimpíada de física.

L'olimpíada de física és una competició a nivell internacional que enfronta els millors estudiants de física de secundària de tot el món des de l'any 1985 (http://scfis.iec.cat/olimpiada).

Aquesta competició es celebra per zones geogràfiques i l'Oriol s'ha classificat entre els 20 millors estudiants de Catalunya. Això li permetrà participar en la fase espanyola i si la superés participaria després en la fase mundial. No cal dir que classificar-se entre els 20 millors estudiants de física de secundària de Catalunya és un gran mèrit a l'abast de molt poques persones.

Els resultats de la fase catalana es van fer públics en una cerimònia a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans el passat 8 de març. Cada estudiant seleccionat va rebre un lot de llibres i una invitació per visitar el sincrotró ALBA (http://www.cells.es) i els laboratoris de la facultat de física de la Universitat Autonoma de Barcelona.
L'Oriol ja havia demostrat amb anterioritat la seva vàlua com a estudiant guanyant una beca dins el programa joves i ciència de la Fundació Catalunya-La Pedrera (http://www.jovesiciencia.com) que li permetrà el proper estiu fer una estada de 2 setmanes fent recerca sobre la matèria/energia fosca al Centre d'Astrofísica de la Universitat de Porto (CAUP).

Des de l'institut ens sentim orgullosos dels seus mèrits i volem felicitar-lo i encoratjar-lo a aprofundir en aquest camí de coneixements apassionants.

Darrera actualització de dijous, 21 de març de 2013 09:14
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack