A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Navegador recomanat

Us recomanem la navegació en Mozilla Firefox o Google Chrome per poder accedir a tots els continguts de la Web.

Biblioteca INS S'Agulla

 

Servei FP

ACREDITA'T

Campus s'Agulla

Accés a Moodle

Blocs d'aula de l'INS S'Agulla

Coordinació de Riscos Laborals

Actes 25è Aniversari

Espai GEP

Organització i gestió

Treballs de Recerca


Mostra de Treballs de Recerca

Orienta't

USEE

Blocs de Ciències

 

Llengües estrangeres

Centre adherit al manifest SOMESCOLA.CAT

COMIAT DEL DIRECTOR DEL CENTRE PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 29 de febrer de 2016 16:53

Companys/es, famílies i alumnat

Després de gairebé dotze anys com a director de l'Institut S'Agullat avui deixo el càrrec pel qual vaig ser nombrat l'any 2004 i renovat vàries vegades. A partir del mes de març desenvoluparé la tasca d'inspector d'educació als Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament a Girona.

En aquests moments s'acumulen molts records de moments viscuts. Fent un balanç general estic satisfet dels resultats obtinguts. Per a mi no ha estat una tasca fàcil, però us asseguro que sempre he mantingut la dedicació, compromís i il·lusió en el meu treball per aconseguir que el nostre centre pogués anar avançant dins d'un marc de convivència òptim i de diàleg. Sempre m'he sentit acompanyat dels meus companys i companyes, professorat i personal d'administració i serveis, i de les famílies, principalment l'AMPA, per seguir creant una estructura organitzativa que fomenti el respecte i el desenvolupament de les iniciatives proposades per membres de la nostra comunitat escolar. Penso que tot el que hem avançat en aquests anys es deu principalment al treball i les bones pràctiques de la majoria dels professionals que han passat pel centre. El meu agraïment a cadascun de vosaltres per la col·laboració que m'heu donat en aquesta etapa que avui tanco i les mostres d'estima que estic rebent amb motiu de la meva marxa.

Vull agrair molt especialment l'ajuda donada en la meva funció directiva a les companyes i companys que han format part dels meus equips directius. Al professorat i personal d'administració i serveis, i al personal de la cantina i de la neteja; tots ells han estat els meus companys tots aquests anys i han estat un pilar fonamental en el desenvolupament del meu treball. També un record molt especial pels que malauradament ens han deixat durant aquest anys.

No vull oblidar la importància de l'AMPA en la vida del nostre centre, moltes gràcies als membres de les juntes directives que han col·laborat en moltes activitats i que m'han donat sempre el seu suport incondicional. La seva tasca i el seu esforç, en ocasions no reconegut, és fonamental per a què les mares i els pares prenguin consciència de la importància de la seva participació en el centre.

Avui, 29 de febrer, finalitzen les meves funcions com a director de l'Institut i a partir de demà, 1 de març, el meu company i actual cap d'estudis Josep Hernández Martín serà el nou director, professor amb gran experiència, capaç de consolidar objectius, projectes iniciats i de començar nous camins de millora que estic ben segur que beneficiaran al nostre centre. Ell i el seu nou equip directiu tindran la meva màxima col·laboració i us demano que igualment els doneu aquesta necessària ajuda en benefici de la nostra comunitat escolar.

Per últim, us animo a seguir lluitant en aquest tasca tan difícil i a la vegada gratificant que és l'educació i la formació dels vostres fills, dels nostres alumnes.

Hem de treballar junts per una escola de qualitat basada en l'esforç i el respecte.

Una abraçada,

 

Joan Queldra Morán

Director

Blanes, 29 de febrer de 2016

Darrera actualització de dilluns, 29 de febrer de 2016 16:54
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack