A Free Template From Joomlashack

A Free Template From Joomlashack

Navegador recomanat

Us recomanem la navegació en Mozilla Firefox o Google Chrome per poder accedir a tots els continguts de la Web.

Biblioteca INS S'Agulla

 

Servei FP

ACREDITA'T

Campus s'Agulla

Accés a Moodle

Blocs d'aula de l'INS S'Agulla

Coordinació de Riscos Laborals

Actes 25è Aniversari

Espai GEP

Organització i gestió

Treballs de Recerca


Mostra de Treballs de Recerca

Orienta't

USEE

Blocs de Ciències

 

Llengües estrangeres

Centre adherit al manifest SOMESCOLA.CAT

CAI-ASS de 2n de CFGM PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 4 d'abril de 2011 12:53

 

C1- Operacions administratives i documentació sanitària. CAI

Interpretar l'estructura funcional i organitzativa, i els fluxos d'informació de diferents tipus d'institucions sanitàries a partir d'organigrames. Relacionar les institucions i organismes d'àmbit sanitari local, autonòmic, estatal i internacional, amb les respectives funcions i competències.

C4- Atenció i recolzament psicosocial. ASS

Proporciona a l'alumnat coneixements bàsics de psicologia, psiquiatria, sociologia i antropologia que els permetin reconèixer les necessitats dels usuaris i actuar en conseqüència. Així mateix també se'ls ensenyen estratègies de comunicació adaptades a diferents situacions.

C5- Primers auxilis. CAI

Identificar els protocols d'actuació, i els signes i símptomes del pacient/client o accidentat, per poder aplicar les tècniques de primers auxilis requerides. Determinar els materials i productes necessaris per poder aplicar les tècniques de primers auxilis, en funció de l'estat del pacient/client o accidentat.

C6- Oci i temps lliure de col·lectius específics. ASS

Es donen coneixements bàsics de pedagogia de l'oci. Alhora adquireixen diferents tècniques d'animació en el camp de l'oci tant generals com aplicades a cadascun dels col·lectius amb què hauran de tractar així com coneixements bàsics sobre dinàmica de grups i expressió corporal. Finalment també se'ls proporciona informació sobre els diferents recursos existents en aquest camp (ludoteques, escoles de natura, esplais...).

C7- Recolzament domiciliari. ASS

Com el seu nom indica en aquest crèdit es proporciona a l'alumnat les habilitats necessàries per gestionar i administrar un domicili. Així l'alumnat aprèn les tècniques d'organització d'una casa i les atencions bàsiques que els diferents usuaris necessiten.

C9- Tècniques d´ajuda odontològica estomatològica. CAI

Adaptar els elements de l'equip dental a les característiques del pacient/client i a les necessitats del facultatiu, en funció del tipus i requeriments de la tècnica operatòria bucodental. Donar al facultatiu i altres membres de l'equip, si cal, l'instrumental de mà, en les condicions asèptiques requerides, amb precisió, destresa i antelació suficient, en funció de la tècnica operatòria que es realitza i el tipus de suport assistencial que es presta.

C11- Comunicació alternativa. ASS

Aquest crèdit és impartit per un especialista, logopeda, que facilita a l'alumnat coneixements de llenguatge i comunicació. Així l'alumnat adquireix les habilitats necessàries per comunicar-se amb diferents col·lectius.

C12/14- Formació en centres de treball. CAI/ASS

Estada per part de l'alumnat en un centre de treball durant un total de 630 hores.

Darrera actualització de dilluns, 4 d'abril de 2011 13:04
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack